Žilinský Večerník

10. október 2024 | Slavomíra
| 10°C

Šport

2. ročník tenisového Športbar cupu pre dvojicu Prievozník/Petr

Tenisové kurty v Kysuckom Novom Meste hostili druhý ročník turnaja amatérskych tenistov, ktorý organizoval podnik Športbar, sídliaci v priestoroch tenisového areálu. Napokon dvanásť párov 5. októbra bojovalo o víťazstvo, to si uchmatol pár Branislav Prievozník/Tomáš Petr.

10.10.2024 | 12:55

Amatérski tenisti prišli do Kysuckého Nového Mesta z rôznych kútov Slovenska, dokonca aj spoza rieky Moravy. Počas celého dňa mohli diváci vidieť atraktívne výmeny a celkový triumf putoval pre pár Prievozník/Petr. Tí v dramatickom finále zdolali dvojicu Pavol Ozaniak/Radek Procházka. Bronz uchmatol český pár Tomáš Stebel/Radim Pavlas, ktorý zdolal žilinskú dvojicu Peter Mayer/Filip Novaky. Organizátori okrem tradičných umiestnení vyhodnotili aj najlepšieho hráča turnaja, tým sa stal Pavol Kekely pre svoju bojovnosť i tenisové umenie, čo zaujalo nielen organizátorov, ale aj ostatných tenisových amatérov.


 

 

Po vyhodnotení nasledoval hudobný program pod taktovkou hudobníka Miroslava Jančúcha. „Tešíme sa, že celý turnaj panovala skvelá atmosféra a tá sa preniesla aj do večerného programu. Verím, že tretí ročník prinesie znova kvalitný tenis a náš turnaj sa stane športovým sviatkom na Kysuciach,“ povedal hlavný organizátor a majiteľ podniku Športbar Jakub Kubík z Kysuckého Nového Mesta.


 

Autor: - r -

Zdroj: PR

Foto: archív J.K.

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod