Žilinský Večerník

18. október 2024 | Lukáš
| 1°C

Zaujalo nás

Agba Motor s.r.o. a Alteria Motor s.r.o. oslavujú 30 rokov na trhu: Spokojnosť zákazníkov bude vždy našou prioritou

Spoločnosť Agba Motor s.r.o., dnes už v zastúpení spoločnosti Alteria Motor s.r.o., oslavuje 30 rokov od svojho vzniku. Alteria Motor aktuálne patrí k jedným z najväčších autorizovaných predajcov nových vozidiel v okrese Žilina. Ako to však celé vzniklo? Opýtali sme konateľa Alteria Motor s.r.o.

29.05.2024 | 14:24

Čo všetko ponúkate vo vašom portfóliu aktivít pre zákazníkov?

Tento biznis nie je iba o predaji nových vozidiel. Predajom vozidla sa naše záväzky voči našim klientom iba začínajú. S každou našou značkou je spojený autorizovaný servis, v ktorom pracujú pre každú značku vyškolení mechanici. Vykonávame servisné opravy každého typu, od bežných prehliadok, porúch až po záručné opravy či opravy vozidiel po dopravných nehodách, s čím sú spojené aj lakýrnicke či karosárske práce. Toto všetko, či chceme alebo nie, k autám jednoducho patrí. My sme pripravení tieto problémy našich zákazníkov ochotne riešiť. Aj keď nie vždy je to jednoduché, na konci dňa je pre nás najdôležitejšia spokojnosť našich zákazníkov. Preto, keď sa aj vyskytne nejaký problém a zákazník náhodou nie je s niečim spokojný, sme vždy ochotní problém s klientom riešiť, aby od nás odchádzal spokojný a s dobrým pocitom.


 

Ako si v skratke spomínate na tých 30 rokov?

Počas nášho pôsobenia firma čelila mnohým výzvam a zložitým situáciám. Postupné vzostupy aj pády nás posilňovali v ceste neustále napredovať a zlepšovať naše služby. A tým sa riadime dodnes. Neprestávame sa zlepšovať, počúvame našich zákazníkov a neustále hľadáme nedostatky, ktoré vieme opraviť a vylepšiť.


 

Komu patrí vaše poďakovanie za tento dlhý čas spolupráce?

To, kde sa naša spoločnosť za 30 rokov posunula je zásluhou samozrejme našich zákazníkov, ktorí do nás vložili svoju dôveru, či už pri kúpe nového vozidla alebo pri jeho servise. Najväčšiu zásluhu však na tom majú naši zamestnanci, na ktorých sme sa mohli a môžeme spoľahnúť. A aj keď boli ťažšie chvíle, dnes tvoria skvelý kolektív. Niektorí z nich pôsobia v našej firme od jej úplného začiatku, celých 30 rokov. Práve našim zamestnancom teda patrí veľká vďaka, lebo bez nich by sa nám nedarilo plniť naše záväzky a ciele.


 

S čím sú spojené vašej vízie do budúcnosti?

Aj keď sme dosiahli krásne výročie 30 rokov, neplánujeme poľaviť. Uvedomujeme si, že vždy je čo zlepšovať a vždy sa dá posúvať ďalej. Urobíme všetko pre to, aby naši zákazníci od nás odchádzali spokojní. Lebo spokojnosť zákazníkov bude vždy našou prioritou.


 

 

OVERENÁ TRADÍCIA 

Alteria Motor aktuálne patrí k jedným z najväčších autorizovaných predajcov nových vozidiel v okrese Žilina. Do ich zastúpenia patria veľké automobilové značky ako Hyundai, Honda, Mazda, Ford, ISUZU či Mitsubishi Motors. Súčasťou každej značky je aj autorizovaný servis, ktorý spĺňa tie najmodernejšie štandardy. Ročne predá viac ako 700 nových vozidiel a vybaví viac ako 9000 servisných zákaziek.



 

Autor: - r -

Zdroj: PR

Foto: archív T.B.

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod