Žilinský Večerník

22. november 2024 | Cecília
| -5°C

Recepty

Bielkový chlebík

4 bielky, 10 dag práškového cukru, 3 dag hrubej múky, 4 PL rozpusteného masla, 5 dag hrozienok, 5 dag orechov, 5 dag čokolády, 5 dag kandizovaného ovocia

24.07.2017 | 11:15

Vyšľaháme bielky s cukrom, pridáme múku, maslo, posekané orechy, hrozienka, čokoládu, kandizované ovocie. Všetko dobre premiešame, dáme do chlebíčkovej formy a zapečieme.

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod