Žilinský Večerník

30. október 2024 | Šimon, Simona
| 4°C

Recepty

Bravčové mäso s arašidmi

600 g bravčovej lopatky, 1 žĺtok, 1 PL worcesterskej omáčky, 1 PL sójovej omáčky, 1 PL cukru, čili korenie, 1 PL Solamylu, olej, 100 g arašidov

05.01.2017 | 15:25

Mäso pokrájame na rezne, naklepeme, pokrájame na rezance, vložíme do nádoby, pridáme žĺtok, worcester, sójovú omáčku, cukor a čili korenie. Premiešame, pridáme Solamyl a vložíme do chladničky na 2 hodiny. Na oleji opražíme arašidy, pridáme k nim pripravené mäso a dáme piecť do rúry na 25 min. pri teplote 200 – 230 °C. Ozdobíme paprikou a podávame.

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod