Žilinský Večerník

23. november 2024 | Klement
| -5°C

Recepty

Bravčové mäso v omelete

400 g bravčového stehna, 120 g mäkkej salámy, 80 g oleja, 80 g sterilizovaného hrášku, 40 g kečupu, 50 g tvrdého syra, 8 vajec, 20 g masla, soľ, mleté korenie, petržlenová vňať

13.01.2017 | 10:39

Mäso nakrájame na plátky, naklepeme, osolíme, okoreníme a prudko opečieme na oleji. Mäso vyberieme, do výpeku pridáme maslo a na rezance pokrájanú salámu. Pridáme kečup a spolu podusíme. Z vajec si pripravíme omeletu, na ktorú uložíme mäso a prelejeme zmesou. Omeletu preložíme a vrch posypeme strúhaným syrom a posekanou petržlenovou vňaťou.

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod