Žilinský Večerník

22. november 2024 | Cecília
| -5°C

Recepty

Bravčové v marináde

600 g bravčového stehna alebo vykosteného karé, 2 vajcia, 2 PL Solamylu alebo Maizeny, ½ ČL mletého čierneho korenia, ½ ČL soli, 1 PL rumu alebo koňaku

20.10.2016 | 10:46

Mäso najskôr nakrájame na rezne, naklepeme, nesolíme. Všetky uvedené prísady zmixujeme. Naklepané rezne naložíme do pripravenej zmesi (všetky rezne musia byť poliate) a odložíme do spodnej časti chladničky na 1 – 3 dni. Potom mäso smažíme na rozpálenom oleji. Podávame so zemiakmi alebo s ryžou.

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod