Žilinský Večerník

23. november 2024 | Klement
| -5°C

Recepty

Bravčový závitok plnený párkom

4 rezne z bravčového mäsa, 4 plátky syra, 4 plátky šunky, 1 pár párkov, horčica, soľ, mleté korenie, olej

24.11.2016 | 14:25

Rezne naklepeme, osolíme, okoreníme, natrieme horčicou a na každý rezeň položíme plátok šunky a syra a polovicu párkov. Mäso zavinieme a spojíme grilovacou ihlou alebo špáradlom. Pečieme 30 min. pri teplote 200 °C. Podávame s chlebom a zeleninou.

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod