Žilinský Večerník

22. november 2024 | Cecília
| -4°C

Recepty

Bryndzové pagáčiky

300 g hladkej múky, 200 g bryndze, 150 g Hery, 1 kyslá smotana, 2 žĺtky, trošku soli, 1 prášok do pečiva

05.12.2017 | 12:11

Všetky prísady zmiesime a necháme v chlade aspoň hodinu odležať. Potom cesto vyvaľkáme a vykrajujeme pagáčiky, ktoré potrieme žĺtkom, posypeme strúhaným syrom, do ktorého sme zamiešali trošku červenej mletej papriky a pečieme do ružova.

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod