Žilinský Večerník

5. október 2024 | Viera
| 5°C

Poradňa

Budete kupovať nový televízor? Vyberte si špičkový Samsung TV v Planeu Žilina MAX

Samsung je svetovým lídrom v oblasti elektroniky s dlhoročnou tradíciou a neustálym inovovaním. Ich televízory sú synonymom pre prvotriednu kvalitu a špičkový výkon, čo potvrdzuje ich vedúcu pozíciu na trhu. Vyberte si svoj nový špičkový televízor Samsung v našej predajni Planeo Žilina Max a my vám poradíme, ako sa v ponuke Samsung TV orientovať.

02.07.2024 | 11:25

Samsung TV sú jednotkou vo svete televízorov
Značka Samsung je synonymom spoľahlivosti a inovácie, čo ju robí prvou voľbou pre milióny zákazníkov po celom svete. Televízory Samsung nielenže ponúkajú vynikajúci obraz a zvuk, ale aj moderné dizajnové riešenia a funkcie, ktoré zlepšujú užívateľský zážitok.

Samsung televízory rozdeľujeme do niekoľkých kategórií:
- Neo QLED
- QLED
- OLED
- Samsung Lifestyle


Samsung televízory ponúkajú jedinečný obraz.

Kde nájdete? Zdroj: https://www.planeo.sk/samsung-qe65qn85c

 

Samsung smart televízory prinášajú nové možnosti
Vychutnajte si filmy v špičkovej kvalite obrazu a zvuku, ktoré vám prinesú dychberúce zážitky. Ponorte sa do hrania hier na bezkonkurenčnej obrazovke Samsung Smart TV s neuveriteľne jemnými detailmi. Využite neobmedzený multimediálny obsah inteligentného Samsung televízora. Pripojte svoj mobilný telefón a ďalšie zariadenia na TV obrazovku. Surfujte internetom, nakupujte online a čítajte správy. Pracujte z domu bez prerušenia prostredníctvom vzdialeného prístupu.

Smart TV vám umožňuje sledovať obľúbené streamovacie služby ako Netflix, HBO GO, HBO MAX, YouTube a Amazon Prime Video alebo si pridať vlastné aplikácie z online obchodu. Na obrazovke Samsung televízora ľahko skontrolujete aj svoje sociálne siete ako Facebook či Twitter.

Zabudnite na hľadanie diaľkového ovládača a jednoducho ho nahraďte svojim smartfónom. Zjednodušte si život pomocou osobného hlasového asistenta Bixby, ktorý za vás prepne programy a postará sa o to, aby ste nezmeškali žiadny seriál. Stačí mu nadiktovať, čo si želáte a o vaše pohodlie bude postarané.

 

Smart TV Samsung má vo výbave:

- Aktívne zvukové zosilnenie Pro - táto technológia vylepšenia zvuku poháňaná umelou inteligenciou analyzuje pozadie, čistotu hlasov a okolitý hluk a vzájomne ich oddeľuje, aby ste počuli len krištáľovo čisté dialógy. Takto neprídete o žiadne zvukové nuansy ani v rušnom prostredí.

- Q-Symphony - funkcia, ktorá dovoľuje, aby reproduktory TV a soundbar fungovali súčasne pre ešte lepší priestorový efekt bez stlmenia reproduktorov TV.

- Samsung Knox Security - stráži vaše citlivé údaje, ako sú PIN kódy a heslá, ktoré sú zabezpečené viacerými vrstvami softvéru a hardvéru. Tiež ochraňuje domáce IoT zariadenia pripojené k vášmu televízoru a automaticky blokuje spustenie neoprávnených škodlivých aplikácií a prístup na phishingové stránky.

- Motion Xcelerator 144Hz - vylepšuje plynulosť pohybu a dynamických scén, čo umožňuje hranie hier v rozlíšení 4K pri 144 Hz. Tento pokrok zabezpečuje minimalizáciu rozmazania a zasekávania pri vysokých rýchlostiach, čím zaručuje ostrý obraz a bleskovú odozvu.

- Herný Režim s AI - automatizované rozpoznanie žánru hry umožňuje optimálne nastavenie pre maximálny výkon.

- Diaľkový ovládač SolarCell Remote - nepotrebuje batérie, pretože na svojej zadnej strane má umiestnený solárny panel, ktorý umožňuje ekologické nabíjanie pomocou prirodzeného slnečného svetla.

- Inteligentná domácnosť SmartThings - dokáže sa bezproblémovo pripojiť k vašim zariadeniam, priebežne ich monitorovať a intuitívne ovládať váš domov.


Smart televízory Samsung využívajú operačný systém Tizen.

Kde nájdete? Zdroj: https://www.planeo.sk/samsung-qe65s90c

 

Televízory Samsung Neo QLED
Samsung Neo QLED televízory prinášajú revolučný posun v kvalite obrazu. Ich obrazovky s inovatívnymi mini LED diódami dokážu dokonale zachytiť každý detail bez kompromisov. Jasné scény vo vašom obľúbenom programe budú neskutočne žiarivé, zatiaľ čo temné oblasti budú hlboko presné. Navyše, vďaka technológii Neo QLED Samsung môžete očakávať neuveriteľne tenký profil obrazovky.

Samsung QLED TV
Samsung QLED televízory využívajú technológiu Quantum Dot a vysokú farebnú hĺbku, čo im umožňuje vytvárať jemnejšie farebné prechody, ktoré zostávajú výrazné aj pri vysokom jase. Ich celokovový dizajn, oddelená elektronika prepojená s televízorom cez takmer neviditeľný optický kábel a možnosť jednoduchého a pevného uchytenia na stenu robia z QLED televízorov Samsung elegantný doplnok vášho interiéru.

Samsung OLED TV
OLED televízory Samsung prinášajú ohromujúcu kvalitu obrazu. Precízne samoosvetľujúce pixely spolu s procesorom NQ4 AI Gen2 optimalizujú vaše obľúbené televízne programy a filmy do vysokého rozlíšenia 4K. Jedinečná OLED technológia farieb a zvyšovania jasu vytvára oveľa autentickejšie zobrazenie, vďaka ktorému sa budete cítiť, akoby ste boli priamo v centre diania.

Vnímajte aj tie najmenšie detaily, ktoré vás vtiahnu hlbšie do príbehu. Či už sledujete jasné alebo tmavé scény, procesor NQ4 AI Gen2 používa technológie na zvýšenie jasu a OLED HDR Pro, čo zabezpečuje super čisté zobrazenie v každom detaile.


Televízor Samsung Lifestyle The Frame sa po vypnutí premení na umelecké dielo.

Kde nájdete? Zdroj: https://www.planeo.sk/samsung-qe55ls03d

 

Televízory Samsung Lifestyle
Samsung Lifestyle televízory zaujmú svojím jedinečným dizajnom a inovatívnym prístupom k sledovaniu televízie. Model The Sero ponúka automatické otočenie obrazovky o 90 stupňov, čo je ideálne na sledovanie videí, fotografií z mobilu alebo obsahu na sociálnych sieťach. Naopak The Frame premení váš televízor na umelecké dielo, ktoré vyzerá ako vystavené v prestížnej galérii. Model The Serif okrem kvalitného obrazu prináša aj moderný dizajn, ktorý obohatí každý interiér. Televízor The Terrace zabezpečí skvelý obraz vašich obľúbených programov priamo na vašej terase, takže si môžete vychutnať televízny zážitok aj vonku.

 

Vysoké rozlíšenie televízorov Samsung prináša dokonalý obraz
Rozlíšenie obrazovky je zásadným faktorom pre ostrosť, detailnosť a celkovú kvalitu zobrazeného obsahu. Samsung televízory v tejto oblasti vynikajú a poskytujú výnimočné vizuálne zážitky.

Podľa rozlíšenia rozdeľujeme Samsung TV nasledovne:

Full HD - s rozlíšením 1 920 × 1 080 pixelov je ideálny na každodenné sledovanie, pričom zabezpečuje ostrý a jasný obraz.

4K Ultra HD - s rozlíšením 3 840 × 2 160 pixelov prináša štvornásobne viac detailov ako Full HD, čo dodáva mimoriadnu hĺbku a jemné nuansy každému obrazu.

8K Ultra HD - s ohromujúcim rozlíšením 7 680 × 4 320 pixelov ponúka neuveriteľnú ostrosť a detaily, ktoré prekonávajú všetky doterajšie hranice.


Kde nájdete? Zdroj: https://www.planeo.sk/samsung-qe65qn85c

 

Televízor Samsung vyberajte podľa uhlopriečky
Pri výbere nového televízora Samsung zohľadnite aj veľkosť uhlopriečky. Zvážiť by ste mali veľkosť miestnosti a dostupný priestor pre umiestnenie televízora. Väčšia uhlopriečka vyžaduje väčšiu vzdialenosť medzi televízorom a divákom pre pohodlné sledovanie. Pri nesprávnej vzdialenosti môže byť obraz buď príliš malý a nejasný, alebo príliš veľký a unavujúci pre oči.

 

Samsung smart TV sú dostupné v nasledujúcich rozmeroch:

39" až 50" (približne 99 - 127 cm)

55" až 65" (približne 140 - 165 cm)

75" až 85" (približne 189 - 212 cm)

 

Vyberte si svoj nový Samsung televízor v Planeo Žilina Max
Navštívte našu predajňu Planeo Žilina Max a presvedčte sa o kvalite televízorov Samsung na vlastné oči. Vystavených tú máme niekoľko modelov s rôznymi veľkosťami uhlopriečky, takže si môžete jednotlivé modely medzi sebou porovnať. Naši kolegovia vám radi pomôžu s výberom nového televízora a zodpovedia všetky vaše otázky.

Autor: - r -

Zdroj: PR článok

Foto: planeo / samsung

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod