Žilinský Večerník

23. november 2024 | Klement
| -5°C

Recepty

Čalamáda

2 kg bielej kapusty, 0,5 kg zelenej papriky, 0,25 kg cibule, 0,25 kg mrkvy Nálev: ¼ l octu, 1 dl oleja, 150 g kryštálového cukru, pol vrecúška nakladača Deko

10.11.2016 | 09:26

Všetko nastrúhame, dáme do nádoby a dobre zamiešame. Medzitým si pripravíme nálev z ¼ l octu, 1 dl oleja, 150 g kryštálového cukru, pol vrecúška nakladača Deko. Nálevom zalejeme nastrúhanú zeleninu, dobre premiešame a na 24 hodín zaťažíme. Potom naložíme do pohárov a uzavrieme. Netreba sterilizovať.

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod