Žilinský Večerník

22. november 2024 | Cecília
| -5°C

Recepty

Cibuľový koláč

30 dag hladkej múky, 1/2 balíčka droždia, mlieko podľa potreby, troška soli, 1 ČL cukru, 8 dag masla, 1 vajce, 2 tégliky kyslej lahôdkovej smotany, asi 3 ks cibule nakrájanej nadrobno, trošku soli, 2 celé vajcia

30.11.2017 | 15:00

Z droždia, cukru a trošky vlažného mlieka si pripravíme kvások, pridáme 1 vajce, múku, soľ a podľa potreby vlažné mlieko. Dobre spracujeme na vláčne cesto, necháme vykysnúť a dáme na vymastený plech. Vajcia dobre našľaháme, pridáme cibuľu, smotanu, soľ a vylejeme na cesto. Dáme piecť do mierne vyhriatej rúry.

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod