Žilinský Večerník

22. november 2024 | Cecília
| -4°C

Recepty

Cuketa s hríbikmi

200 g očistenej a na hrubšom strúhadle postrúhanej cukety, cibuľa, 200 g hríbov, 3 PL oleja, rasca, korenie, sekaná pažítka, 4 vajcia, 1 téglik kyslej smotany, soľ

06.11.2017 | 13:59

Na oleji speníme cibuľu, pridáme pokrájané hríby, soľ, koreniny a 10. min. podusíme. Pridáme cuketu a opäť aspoň 10 min. podusíme. Do vychladnutej zmesi zamiešame smotanu, do ktorej sme vmiešali žĺtky, nakoniec sneh z bielkov a necháme v rúre zapiecť. Po opečení posypeme pažítkou a podávame so zemiakmi a uhorkovým šalátom.

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod