Žilinský Večerník

18. október 2024 | Lukáš
| 0°C

Šport

DIAMOND GYM - Mladé talenty ukázali v Česku svoj obrovský potenciál

Uplynulý víkend sa amatérski bojovníci žilinského klubu bojových športov Diamond gym zúčastnili malého turnaja v bojových športoch v juhočeskom mestečku Borovany.

17.10.2024 | 11:59

Talentovaného Alexa Vaška čakala veľká výzva, keď sa predstavil v troch zápasoch podľa pravidiel thajského boxu, kde sa stal aj tvárou celého podujatia. „Síce to boli amatérske zápasy, no chalani si nič nedarovali. V prvom zápase dostal najťažšieho súpera, s ktorým vyhral jasne 3:0 na body. Druhý zápas bol dosť ťažký, lebo pri rozcvičke som videl súperovu rýchlosť ,tak ma dosť zamrazilo. Alex sa však nezľakol, tlačil a hneď dokázal vzdorovať silným ranám. V polovici zápasu odišla súperovi energia, a tak Alex vyhral znova 3:0 na body. Posledný zápas ukázal Alex charakter, keď bol fyzicky dole a už aj dosť dobitý, no vďaka kondícii a veľkej túžbe vyhral jasne 3:0 na body,“ povedal na margo vystúpenia svojho zverenca športový manažér klubu Róbert Kajánek.


 

 

Doplnil ho tréner Milan Paleš. „Alex si zažil peklo, ale ako tréner som pyšný na neho, že v ringu nechal život.“ Posledný zápas podľa pravidiel boxu bojoval Timotej Konárik, kde sa nezľakol protivníka a po krátkom čase ukončil zápas predčasným knokautom. „Som hrdý na chalanov, lebo nám všetkým ukázali, že postupne nám rastú veľké talenty pre budúcnosť,“ dodal Kajánek.



 

Autor: - r -

Zdroj: PR

Foto: archív

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod