Žilinský Večerník

23. november 2024 | Klement
| -4°C

Recepty

Domáca treska

1/2 kg bielych rýb, 1 menšia uvarená mrkva, 3 sladkokyslé uhorky, 1 dl octu, 8 zrniek nového a čierneho korenia, soľ, 1 cibuľa, 4 strúčiky cesnaku, 1 tatárska omáčka, 3 bobkové listy

15.02.2017 | 15:50

Ocot, soľ, korenie, bobkový list dáme do vody a krátko povaríme. Do vriacej vody potom dáme očistené ryby bez hláv a povaríme 5 – 7 minút. Ryby vyberieme a necháme vychladnúť. Potom mäso oberieme a pomelieme spoločne s cibuľou, cesnakom a sladkokyslými uhorkami. Pridáme tatársku omáčku a premiešame. Celú zmes môžeme podľa chuti dosoliť, dokysliť nálevom z uhoriek, prípadne môžeme pridať tatársku omáčku. Všetko necháme na chladnom mieste postáť aspoň 3 hodiny.

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod