Žilinský Večerník

22. november 2024 | Cecília
| -5°C

Recepty

Dumľama

600 g jahňacieho, teľacieho alebo bravčového stehna, 200 g cibule, 200 g rajčín, 200 g paprík, 4 strúčiky cesnaku, 1 feferónku, mleté čierne korenie, soľ, 2 dl mäsového vývaru, 70 ml oleja

12.10.2016 | 15:26

Mäso pokrájame na rezne, zľahka ich naklepeme, potrieme cesnakom rozotreným so soľou. Na oleji opečieme posekanú feferónku, pridáme rezne, opečieme ich z oboch strán. Pridáme pokrájanú cibuľu, papriky a rajčiny. Zamiešame, podlejeme vývarom a na miernom ohni dusíme 1 – 1,5 hodiny. Podávame s chlebom.

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod