Žilinský Večerník

30. september 2024 | Jarolím
| -0°C

Spravodajstvo

EXKLUZÍVNE - Jozef Augustín zložil poslanecký sľub v krajskom parlamente

Novým poslancom Žilinského samosprávneho kraja sa od pondelka 30.9. 2024 oficiálne stal JUDr. JOZEF AUGUSTÍN PhD., LL.M., ktorý na 15. zasadnutí zastupiteľstve ŽSK slávnostne zložil poslanecký sľub.

30.09.2024 | 16:54

„Chcem poďakovať voličom za dôveru a verím, že ich svojou prácou poslanca ŽSK nesklamem. Medzi mojimi poslaneckými prioritami je podpora športu, kultúry a sociálnych služieb ŽSK so zameraním na seniorov a hendikepované skupiny obyvateľov. Zároveň chcem spolu s kolegami ďalej presadzovať čo najviac opráv a modernizačných projektov cestných komunikácii v správe kraja. Aj keď začínam ako nezaradený poslanec, mám záujem riešiť veci konštruktívne naprieč celým politickým spektrom v prospech obyvateľov nášho kraja,“ povedal novozvolený poslanec, ktorý bude pôsobiť ako člen finančnej komisie ŽSK.



 

Jozef Augustín, ktorý je zároveň poslancom Mestského zastupiteľstva (klub Iná Žilina) nahradil v krajskom parlamente abdikujúceho Patrika Gromu. Je to už druhá zmena v 57-člennom poslaneckom zbore v aktuálnom volebnom období, keď začiatkom tohto roka nahradila zosnulého Štefana Kristofčáka primátorka Trstenej Magdaléna Zmarzláková.


 

Autor: - r -

Zdroj: PR

Foto: archív ŽSK

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod