Žilinský Večerník

23. november 2024 | Klement
| -4°C

Recepty

Fašírky na zelenine

250 g hovädzieho mäsa, 270 g bravčového mäsa, 2 – 3 strúčiky cesnaku, soľ, vegeta, mleté korenie, majorán, 2 rožky, mlieko, 2 vajcia, strúhanka na obaľovanie, olej, 1 cibuľa, 1 zelená paprika, 2 paradajky, syr, olej

07.12.2016 | 13:47

Mäso zomelieme, pridáme pretlačený cesnak, soľ, mleté korenie, majorán, v mlieku namočené rožky, vajcia a vegetu. Všetko premiešame a robíme fašírky, ktoré obalíme v strúhanke a vysmažíme ich na oleji po oboch stranách. Do výpeku dáme nadrobno nakrájanú cibuľu, na rezance pokrájanú zelenú papriku, na kocky pokrájané paradajky. Zeleninu podusíme, poukladáme na ňu vysmažené fašírky a posypeme strúhaným syrom. Podávame so zemiakmi.

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod