Žilinský Večerník

22. november 2024 | Cecília
| -5°C

Recepty

Fazuľový šalát

1 šálka fazule, 1 pór, 1 konzerva sladkej kukurice, 2 kyslé uhorky, 2 vajcia uvarené natvrdo, 1 PL oleja, šťava z citróna, 1 ČL cukru, mleté korenie, 1 biely jogurt, 10 dag mäkkej salámy, 1 zväzok reďkovky

14.10.2016 | 11:38

Fazuľu deň vopred namočíme, uvaríme v osolenej vode, precedíme a necháme vychladnúť. Bielu časť póru nakrájame na kolieska, vajíčka a uhorky pokrájame na drobno, salámu na rezance, reďkovky na kolieska a pridáme k fazuli. Dobre premiešame a pridáme kukuricu bez nálevu, dochutíme citrónovou šťavou, olejom, cukrom, koreníme a zamiešame biely jogurt. Vývar z fazule môžeme použiť na polievku.

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod