Žilinský Večerník

22. november 2024 | Cecília
| -5°C

Recepty

Fazuľový vývar s pórom

pór, hladká múka, zemiaky, soľ, korenie, petržlenová vňať alebo pažítka

14.10.2016 | 11:50

Zelenú časť póru nakrájame na kolieska, osmažíme na oleji, zasypeme 1 PL hladkej múky, zalejeme fazuľovým vývarom (už nesolíme). Pridáme mleté korenie. Keď začne vrieť, pridáme 3 zemiaky nakrájané na kocky. Varíme 15 minút a do hotovej polievky pridáme nasekanú petržlenovú vňať alebo pažítku.

 

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod