Žilinský Večerník

23. november 2024 | Klement
| -5°C

Recepty

Guláš z patizónov

2 väčšie patizóny, 40 g tuku, 100 g cibule, 3 zelené papriky, 4 rajčiny, 20 g hladkej múky, ocot, soľ, cukor

18.11.2016 | 13:13

Ošúpané patizóny rozkrojíme, zbavíme jadier, pokrájame na kocky, osolíme a dáme dusiť nadrobno pokrájanú cibuľu spolu s pokrájanou paprikou a rajčinami. Keď je všetko mäkké, zaprášime múkou, osolíme, pridáme ocot, cukor, podľa potreby vodu a povaríme. Podávame s chlebom alebo varenými zemiakmi.

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod