Žilinský Večerník

22. november 2024 | Cecília
| -5°C

Recepty

Hovädzie na horčici

½ kg falošnej sviečkovice alebo hovädzie zadné, 3 PL plnotučnej horčice, 1 cibuľa, soľ, čierne korenie, olej

13.10.2016 | 15:32

Mäso narežeme na tenké plátky, ktoré naklepeme. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a potrieme horčicou. Cibuľu nakrájame nadrobno a osmažíme na oleji. Pridáme mäso, ktoré jemne osmažíme, podlejeme horúcou vodou a dusíme domäkka. Ak nám zostala horčica, dáme ju rozvariť k mäsu. Podávame s ryžou a zeleninovým šalátom.

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod