Žilinský Večerník

22. november 2024 | Cecília
| -5°C

Recepty

Hovädzie na špagety

hovädzie zadné, ale môže byť aj z krku, 1 stredne veľká cibuľa, 5 strúčikov cesnaku, sladká paprika, kečup

12.10.2016 | 13:48

Hovädzie mäso nakrájame na malé kocky. Cibuľu nakrájame nadrobno a opražíme na oleji. Môžeme pridať 2 – 3 bobkové listy. Keď je cibuľa upražená, pridáme asi jednu kávovú lyžičku sladkej papriky, vložíme mäso a dusíme. Keď je mäso napoly udusené, vložíme cesnak, ktorý sme prelisovali alebo nadrobno nakrájali a zalejeme asi 1 dl kečupu. Mäso ďalej dusíme, veľa nepodlievame, aby šťava nebola riedka. Podávame so špagetami, posypané strúhaným údeným syrom.

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod