Žilinský Večerník

22. november 2024 | Cecília
| -5°C

Recepty

Hrbaté bravčové mäso

bravčové karé, hladká múka, soľ, korenie, olej, cibuľa, šampiňóny, 1 väčšiu paprika, 2 paradajky, vegeta, strúčik cesnaku

21.09.2017 | 15:00

Bravčové karé vykostíme, nakrájame na rezne, vyklepeme, osolíme, okoreníme, obalíme v hladkej múke a po obidvoch stranách opečieme na horúcom oleji. Do výpeku dáme jednu cibuľu a popražíme, pridáme nakrájané šampiňóny (asi 200 g), papriku, 2 paradajky (v zime použijeme malé lečo), trošku vegety, 1 strúčik rozotreného cesnaku. Opečené rezne poukladáme na pekáč, trošku podlejeme a zakryté v rúre podusíme aspoň 30 minút. Potom poukladáme na každý rezeň šampiňónovú plnku, postrúhame na ňu tvrdý syr a ešte zapečieme.

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod