Po slávnostných imatrikuláciách pripravili pre žiakov a zamestnancov školy majsterky odborného výcviku učebného odboru kuchár ochutnávku jedál slovenskej kuchyne. Uvarili chutné rezance s makom a kapustové strapačky, ktoré všetkým veľmi chutili. Po ochutnávke jedál sa žiaci zabávali na diskotéke. A čo na to naši žiaci? Spýtali sme sa ich, ako sa im páčil dnešný deň.
„Dnešný deň sa mi páčilo veľa vecí. Napríklad jedenie halušiek alebo rezancov s makom, ale najviac ma zaujal program, ktorý sa konal v telocvični. Program bol pripravený pre všetkých prvákov, ktorých následne tretiaci imatrikulovali. Program sa mi páčil a dúfam, že to bude aj budúci rok také pestré.“ (Jozef, 3. ročník)
„Imatrikulácie boli dobré, Deň slovenskej kuchyne bol výborný. Potom bola diskotéka.“ (Lenka, 2. ročník)
„Imatrikulácie boli celkom dobré. Deň slovenskej kuchyne bol dobrý, podávali sa tradičné slovenské jedlá. Potom sme mali fajn diskotéku.“ (Helenka, 2. ročník).
Imatrikulácie prvákov spojili s ochutnávkou slovenskej kuchyne
Pri príležitosti Dňa študentstva sa v Spojenej škole internátnej v Kysuckom Novom Meste uskutočnili slávnostné imatrikulácie žiakov 1. ročníka, ktorí boli zložením sľubu prijatí do cechu študentského.
16.01.2017 | 13:15