Ako sa vám podarilo v Žiline uspieť medzi ďalšími reštauráciami?
Jednoznačne kvalitným indickým jedlom. Prichádzajú k nám hostia z celého Slovenska a pravidelne sa k nám vracajú. Ste veľmi priateľská krajina. Nájsť šikovný tím nebolo preto zložité. S personálom som veľmi spokojný a verím, že to ocenia aj naši hostia. Hlavne sa teším z recenzií ľudí, ktoré si odovzdávajú a sú spokojní s naším produktom.
Máte aj dopyty na uzavretú spoločnosť napriek tematickému jedlu?
Áno. V tomto období sú aktuálne napríklad promočné posedenia. Robili sme aj rodinné oslavy, firemné stretnutia. Kapacitu máme pre šesťdesiat hostí.
Máte príjemný interiér, je presne ako vo vašej rodnej Indii?
Je skôr prispôsobený Európe. Naše reštaurácie v Indii sú veľmi farebné. Výrazne tam dominuje ružová. Snažili sme sa byť pre vás decentnejší. Indické prvky v interiéri tak pre hostí viac vyniknú.
Čo je najdrahšia surovina pri príprave jedla a ktoré vaše pokrmy idú najviac „na dračku“?
Jednoznačne kešu (úsmev). Kuracie alebo jahňacie špeciality a nápoj MANGO LASSI.
Mysleli ste aj na klasické denné menu?
Áno, máme týždennú ponuku, kde sú tri až štyri jedlá. Mám v dennej ponuke vždy jedno bezmäsité jedlo, ale aj ponuku á la carte. Nielen Žilinčania nás nájdu na Jána Milca 6. Parkovanie máme priamo pred reštauráciou. Viac informácií získate na našom webe www.epicurekuche.live.