Žilinský Večerník

23. november 2024 | Klement
| -5°C

Recepty

Jablkový závin

1 Hera, 25 dag hladkej múky, 4 PL kyslého mlieka alebo jogurtu, soľ

09.11.2016 | 15:40

Zo surovín vypracujeme cesto a necháme ho 24 hodín v chladničke. Potom ho rozdelíme na tri diely. Každý diel vyvaľkáme, vrch posypeme strúhankou, práškovým cukrom, postrúhanými jablkami, hrozienkami, orechmi, škoricou. Záviny zrolujeme, konce spojíme, uložíme na plech a dáme piecť.

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod