Žilinský Večerník

30. október 2024 | Šimon, Simona
| 4°C

Recepty

Kapustové karbonátky

1 malá hlávka kapusty, 50 g tuku, 1 vajce, 200 g salámy, strúhanka, 100 g tuku na smaženie

04.01.2017 | 14:40

Kapustu nakrájame a podusíme na tuku. Potom ju spolu s údeninou pomelieme na mlynčeku, pridáme soľ, vajce, troška strúhanky, aby sme mohli tvoriť malé, ploché karbonátky. Karbonátky obaľujeme v strúhanke a vysmážame na rozpálenom tuku. Podávame so zemiakovou kašou alebo s dusenou zeleninou.

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod