Žilinský Večerník

23. november 2024 | Klement
| -4°C

Recepty

Kapustové palacinky

600 g hlávkovej kapusty, 50 g tuku, 0,75 l mlieka, 250 g hladkej múky, 3 vajcia, prášok do pečiva, 50 g oleja

01.03.2017 | 14:09

Kapustu pokrájame nadrobno, udusíme, osolíme a okoreníme podľa chuti. Z mlieka, múky, vajec, soli a prášku do pečiva urobíme palacinkové cesto, ktoré necháme 1 až 2 hodiny stáť. Potom z cesta upečieme palacinky, ktoré naplníme udusenou kapustou, zvinieme a na oleji z oboch strán opečieme. Podávame teplé.

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod