Žilinský Večerník

30. október 2024 | Šimon, Simona
| 4°C

Recepty

Kapustové rezne

1 hlávka kapusty, soľ, 70 g hrubej múky, 1 vajce, mlieko, strúhanka, masť alebo olej na vyprážanie

09.01.2017 | 12:51

Hlávku kapusty pokrájame na štvrtky a v slanej vode chvíľu povaríme, potom opatrne vyberieme, necháme odkvapkať a dáme na chvíľu do chladničky stuhnúť, aby sa z nej dali krájať rezne. Z vajca, soli, mlieka a múky spravíme cestíčko, v ktorom namáčame pripravené rezne, obalíme ich strúhankou a na masti vypražíme. Podávame so zemiakovou kašou a šalátom.

 

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod