PLNKA: Z 1 l mlieka, 9 ks žĺtkov, 2,5 vanilkových pudingových práškov a 9 PL kryštálového cukru uvaríme puding. Vo vodnom kúpeli ochladíme a po častiach primiešame 300 g rozšľahaného masla. Do polovice krému vmiešame kakao.
CESTO: 9 ks bielkov so štipkou soli vymiešame na tuhý sneh, do ktorého pridáme 9 PL kryštálového cukru, 3 PL hladkej múky, 3 PL strúhanky, 1,5 PL oleja a 1/2 balíčka prášku do pečiva.
Plech na pečenie vystelieme papierom a potrieme ho olejom (alebo použijeme fóliu na pečenie). Na spodok rozvrstvíme nahrubo nasekané vlašské orechy a vylejeme cesto. Pri teplote 180 °C upečieme do ružova.
Po upečení koláč vyberieme, odstránime papier a koláč vložíme do plechu tak, aby orechy boli navrchu. Ešte teplý povrch koláča potrieme Nutelou a necháme vychladnúť. Pripravenú plnku po kopčekoch striedavo ukladáme na koláč. Rozotrieme a uhladíme. Nakoniec vyšľaháme 2 čerstvé šľahačky s cukrom (1 PL) a stužovačom šľahačky a rozotrieme na povrch. Posypeme kakaom alebo strúhanou čokoládou.