Žilinský Večerník

8. september 2024 | Miriama
| 12°C

Zaujalo nás

Komfort bývania môže zvyšovať aj vybavenie domácnosti

Aj keď sa hovorí, že „všade dobre, doma najlepšie“, povestná domáca pohoda neprichádza sama od seba. Veľký vplyv na to, ako komfortne sa v danej domácnosti býva, má jej vybavenie, ktoré mieru komfortu dokáže ovplyvniť.

14.06.2024 | 10:50

 

Domáce spotrebiče, ktoré vám uľahčia starostlivosť o domácnosť

Aj keď medzi takéto „vybavenie“ by sme teoreticky mohli zaradiť napríklad aj certifikované plastové okná, ktoré zabezpečujú optimálnu teplotnú a zvukovú izoláciu, čím bezpochyby zvyšujú komfort bývania, hovoriť budeme o iných veciach. Konkrétne o spotrebičoch a inej technike.

Začnime ale domácimi spotrebičmi. Vďaka moderným spotrebičom sú mnohé činnosti, medzi ktoré patrí napríklad príprava jedál, pranie, či vysávanie, oveľa jednoduchšie, než tomu bolo v minulosti. A keď si pre svoju domácnosť vyberiete spotrebiče od výrobcu, ktorý ich robí naozaj špičkové, tieto (takmer) každodenné činnosti budete robiť s ešte väčšou dávkou komfortu.

Medzi takýchto výrobcov sa bezpochyby radí aj Miele. So spotrebičmi Miele dosiahnete vždy len tie najlepšie výsledky a úžitok. Ak je pre vás pri udržiavaní domácnosti „v chode“ dôležitý maximálny komfort, je pre vás Miele jednoznačnou voľbou.

Komfort aj pri starostlivosti o záhradu, či domácom majstrovaní

Ak bývate v rodinnom dome, starať sa musíte nielen o interiér, ale aj o záhradu. Na tento účel vám môže poslúžiť rôznorodá záhradná technika, od kosačky cez záhradné nožnice alebo vysokotlakový čistič až po ďalšie druhy záhradnej techniky.

Okolo domu a na záhrade sa nájde aj viac príležitostí využiť vŕtačku, pílu a ďalšie náradie určené na rôzne opravy, úpravy a celkovo na domáce majstrovanie. Samozrejme, týka sa to aj bytov, ale ak by sme mali z tohto hľadiska porovnať byty a domy, tak v druhom prípade je toho „majstrovania“ o niečo viac. 

Starostlivosť o záhradu aj spomínané domáce majstrovanie si tiež vyžadujú kvalitné vybavenie, s ktorým sú rôznorodé činnosti naozaj komfortné. V tomto prípade vám takéto vybavenie ponúka Ryobi. Ide o najväčšieho a najinovatívnejšieho výrobcu aku náradia na svete. Okrem toho má Ryobi v ponuke aj spomínanú záhradnú techniku, takže ide o výrobcu, ktorý vám poskytne produkty (nielen) pre kompletnú starostlivosť o dom a pozemok.

Autor: - r -

Zdroj: PR

Foto: paulaphoto / Stock.adobe.com

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod