Žilinský Večerník

22. november 2024 | Cecília
| -5°C

Recepty

Kuracie alebo morčacie prsičká s ovocím

60 dag prsičiek, 1 PL sójovej omáčky, 1 PL oleja, trošku soli. Na dusenie: 2 jablká, 1 hrušku, 1 pomaranč, 1 kivi, 1 banán, 4 ks konzervovaného ananásu, 1 ČL cukru, 1 PL oleja, 1 PL vodky na flambovanie

31.07.2017 | 12:46

Kuracie prsia nakrájame na rezance, pokvapkáme sójovou omáčkou, olejom, mierne posolíme a necháme v chlade odležať aspoň 8 hodín. Ovocie nakrájame na kocky, na panvicu si dáme ČL cukru, ktorý upálime do zlatoružova, podlejeme olejom a troškou vody, pridáme na kocky nakrájané jablká, hrušku a podusíme, pridáme nakrájaný pomaranč, kivi, banán a ananás a ešte chvíľu podusíme, prilejeme vodku a zapálime. Medzitým si na panvici na oleji osmažíme prsičká. Podávame s ryžou a na udusené ovocie dáme kopčeky šľahačky.

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod