Žilinský Večerník

23. november 2024 | Klement
| -4°C

Recepty

Kuracie plátky na zelenine

4 kuracie stehná, zelená paprika, cibuľa, korenie, drvená rasca, mletá paprika, oregano, paradajky, maslo

15.03.2017 | 11:24

Vykostíme 4 kuracie stehná. Z každého dostaneme dva kúsky mäsa. Na dno remosky poukladáme pokrájanú zelenú papriku a nadrobno nakrájanú cibuľu a osolíme. Na to poukladáme osolené kúsky mäsa, ktoré ochutíme uvedenými prísadami. Na mäso dáme zasa nadrobno pokrájanú cibuľu a pokrájané paradajky. Navrch dáme maslo. Pečieme 30 až 45 minút.

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod