Žilinský Večerník

26. november 2024 | Kornel
| -5°C

Recepty

Kurča na kašmírsky spôsob

kurča (cca 75 dag), tuk, 2 cibule, múka, šťava z citróna, PL koriandru, ČL zázvoru, bylinková zmes (ČL ostrej papriky, ČL soli, ½ ČL zázvoru)

10.10.2016 | 12:38

Očistené kurča natrieme vo vnútri a zvonka bylinkovou zmesou (pred natretím popicháme kožu vidličkou). Kurča ľahko opečieme dočervena, pridáme nadrobno posekanú cibuľu, trochu vody, PL koriandru a ČL zázvoru a dáme piecť. V prípade potreby pridávame vodu. Na konci pečenia kurča odkryjeme, aby sčervenalo. Šťavu na polievanie pretrieme cez sito, pridáme malé množstvo múky a šťavu z citróna, podľa potreby pridáme soľ. Podávame samostatne s varenou ryžou.

 

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod