Žilinský Večerník

23. november 2024 | Klement
| -5°C

Recepty

Kurča na víne

1 väčšie kurča, 1 cibuľa, vegeta, 2 PL hladkej múky, soľ, olej, 1 kyslá smotana, 2 dl bieleho vína, 1 kocka slepačieho bujónu

05.01.2017 | 10:41

Kurča dáme na pekáč, polejeme olejom, posypeme vegetou, pridáme trochu horúcej vody a pečieme v rúre na miernom ohni. Podávame s ryžou a omáčkou.
Omáčka: z oleja, cibule a hladkej múky urobíme zásmažku, pridáme soľ, zalejeme vývarom z bujónu, pridáme biele víno, rozhabarkovanú smotanu a povaríme.

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod