Žilinský Večerník

22. november 2024 | Cecília
| -5°C

Recepty

Kysnuté rožky

1 kg hladkej múky, 100 g droždia, 3 vajcia, 2 dl oleja, ½ l mlieka, 1 prášok do pečiva, 5 PL kryštálového cukru, soľ

24.10.2016 | 13:16

Prísady vymiešame, necháme vykysnúť. Cesto rozdelíme na osem dielov. Každý diel rozvaľkáme a rozrežeme na štyri diely. Plníme makom, tvarohom, orechmi, lekvárom. Potrieme rozšľahaným vajíčkom a upečieme.

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod