Žilinský Večerník

30. október 2024 | Šimon, Simona
| 4°C

Recepty

Mäsový bochník so syrom II

600 g mletého hovädzieho a bravčového mäsa, 50 g cibule, 2 strúčiky cesnaku, 200 g tvrdého syra, 3 vajcia, 4 PL kečupu, 1 PL horčice, soľ, mleté čierne korenie, mletá paprika, 6 PL žemľových omrviniek

09.12.2016 | 15:21

Mäso a cibuľu pomelieme, syr nastrúhame a všetko spolu zmiešame. Pridáme vajcia, osolíme, okoreníme, pridáme kečup, horčicu, rozotrený cesnak. Hmotu zahustíme žemľovými omrvinkami. Chlebovú formu vyložíme naolejovaným alobalom. Natlačíme pripravenú hmotu a pečieme asi 30 min. Potom alobal otvoríme a ešte 20 min. pečieme. Podávame ako predkrm na studeno alebo so zemiakovou kašou.

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod