Žilinský Večerník

22. november 2024 | Cecília
| -4°C

Recepty

Mäsový nákyp

3/4 kg bravčového pliecka, 4 ks pečiva, 1/2 l mlieka, 4 vajcia, 3 strúčiky cesnaku, 1 veľkú cibuľu, 1 ČL vegety, trošku majoránky, korenie, pomletá rasca, pomleté nové korenie, soľ, masť a strúhanka na vymastenie pekáča

01.12.2017 | 13:42

Mäso zomelieme, pridáme pečivo, ktoré sme si namočili do mlieka, pridáme rozotrený cesnak, všetky koreniny, cibuľu, ktorú sme si usmažili, 4 žĺtky a soľ podľa chuti. Všetko dobre zamiešame, nakoniec zľahka vmiešame tuhý sneh z bielkov. Pekáč dobre vymastíme, vysypeme strúhankou a mäsovú zmes dáme na pekáč a pomaly pečieme. Podávame so zemiakmi a zeleninovým šalátom.

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod