Žilinský Večerník

22. november 2024 | Cecília
| -4°C

Recepty

Moravanka po domácky

zeler, mrkva, petržlen, sterilizovaný hrášok, malé uhorky, cibuľa, červená paprika

13.09.2017 | 13:14

V slabo osolenej vode uvaríme veľký zeler, mrkvu, petržlen (každé osobitne). Prichystáme si sterilizovaný hrášok, malé uhorky, cibuľu a očistenú červenú papriku pokrájanú na väčšie plátky. Uvarenú a vychladenú zeleninu pokrájame na menšie kocky. Plníme do pohárov: 1 PL hrášku, 1 PL petržlenu, 1 PL mrkvy, 1 PL zeleru, do toho vsunieme 1 – 2 uhorky a plátok papriky. Zalejeme sladkokyslým nálevom a sterilizujeme 10 – 15 min.

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod