Žilinský Večerník

22. november 2024 | Cecília
| -4°C

Recepty

Morské rizoto

400 g ryže, 200 g mäsa – rybie filé, krevety, mušle, 2900 g konzervovanej kukurice, 300 g zeleniny – paradajky, paprika, cibuľa, cesnak, soľ, olej, Solamyl

10.10.2016 | 12:11

Umytú ryžu opražíme na lyžici oleja, osolíme, premiešame a zalejeme dvojnásobným množstvom vody. Varíme cca 6 minút, potom odstavíme a necháme prikrytú „v perinách“ cca 1 hodinu. Medzitým nahrubo (na kolieska) nakrájame cibuľu a dáme speniť na olej, pridáme pokrájané a v Solamyle obalené filé, mušle, krevety a podusíme. Potom pridáme na kolieska nakrájaný cesnak, paradajky a papriky. Tesne pred dokončením pridáme konzervovanú kukuricu. Dôkladne premiešanú zmes pridáme do ryže a podávame.

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod