Žilinský Večerník

30. október 2024 | Šimon, Simona
| 4°C

Recepty

Nátierka Holda

1 kg tekvice alebo cukety, 2,5 dl oleja, 2 feferónky, 2 cibule, 4 strúčiky cesnaku, soľ, 100 g kryštálového cukru, mleté korenie

23.11.2016 | 10:52

Tekvicu alebo cuketu pokrájame na malé kúsky, pridáme ostatné suroviny a spolu varíme v malom množstve vody. Pridáme 1 dl octu, 4 PL horčice, chvíľu povaríme a odstavíme. Necháme vychladnúť. Rozmixujeme, dáme do pohárov a sterilizujeme 10 min.

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod