Žilinský Večerník

25. október 2024 | Aurel
| 1°C

Šport

NIKÉ SLOVENSKÝ POHÁR – Žilinčanky sa nezľakli veľkého favorita a v prvom zápase série zaslúžene vyhrali

Osem tímov začalo svoju pohárovú púť a medzi nimi premiérovo prvýkrát v histórii klubu aj Žilinčanky. Aktuálneho lídra ligy, ktorý ešte v štyroch zápasoch nestratil ani set zdolali na jeho palubovke a pred domácou odvetou majú postupové karty v rukách.

24.10.2024 | 23:20

ŠTVRŤFINÁLE NIKÉ SLOVENSKÝ POHÁR – 1. ZÁPAS:

 

Slávia KOOPERATIVA EUBA – VA UNIZA Žilina 2:3 (-20, 24, 23, -18, -12)

Zostava a body : Bobáňová 4, K. Slivková 13, S. Slivková 8, Popić 19, Viedenská 7, Paulínyová 7, liberka Kardošová (Kováčiková 15).

 

Odveta je na programe v Žiline 20. novembra (v stredu)

Nemanja Ristić, tréner: „Pre nás veľmi dôležité víťazstvo, predovšetkým v mentálnej časti. Gratulujem Slavii k veľmi dobrej hre, myslím si, že celkovo sa hral dobrý volejbal a že diváci sa bavili. Po prvom sete sme videli, že sa s nimi dá hrať, čo bolo pre nás najdôležitejšie, druhý a tretí set sme začali rovnako, s mnohými zbytočnými chybami najmä na podaní, videli sme, že musíme hrať trpezlivejšie a viac čakať na chybu súpera, čo sme urobili vo štvrtom a takmer aj v celom piatom sete, v závere sme sa trochu báli výhry, ale všetko je v norme, ako hovorím zakaždým, sme mladé družstvo a tieto dievčatá si nezaslúžia nič iné ako podporu, no na tento zápas treba čo najskôr zabudnúť, pretože o dva dni nás čaká zápas s Brusnom, pozývam všetkých fanúšikov, aby ako vždy prišli podporiť tieto dievčatá.“

Magdaléna Kováčiková, hráčka: „Vedeli sme o skvelej forme úradujúceho majstra, no nezľakli sme sa ho. Poklona patrí všetkým dievčatám, ale aj fanúšikom, ktorí prišli kvôli nám do Bratislavy či fandili nám pred televíznymi obrazovkami. Je to avšak iba polčas, nohami sme pevne na zemi a toto je najlepšia pozvánka pred domácou odvetou, aby nám naši skvelí fanúšikovia pomohli k postupu. Neraz sme doma ukázali, že vďaka divákom sme silnejšie, tak poďme znova do toho!


 

 

 

Autor: - r -

Foto: archív

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod