Žilinský Večerník

22. november 2024 | Cecília
| -4°C

Recepty

Obložené hovädzie rezne

600 g hovädzieho stehna, mleté čierne korenie, soľ, 20 g žemľových omrviniek, 1 vajce, 4 PL oleja, 15 g masla, 60 g údenej slaniny, 80 g cibule, 2 kyslé uhorky

12.10.2017 | 14:21

Z mäsa nakrájame 4 rezne, naklepeme ich, osolíme a okoreníme. Rezne obalíme v žemľových omrvinkách, po oboch stranách ich namáčame v rozšľahanom vajci a opražíme ich v horúcom oleji. Potom rezne uložíme na pekáč, na každý rezeň uložíme plátok masla, plátok slaniny, kolieska cibule, polovičku uhorky, ktorú pokrájame na vejárik. Podlejeme trochou vody a prikryté dusíme domäkka.

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod