Žilinský Večerník

22. október 2024 | Sergej
| 1°C

Šport

Obľúbený Terchovský polmaratón aj tento rok podporil dobrú vec

Chladné, ale krásne a slnečné počasie odštartovalo 9. ročník obľúbeného Terchovského polmaratónu. Beh, ktorý sa konal na malebnej trase z Terchovej do Vrátnej prilákal športovcov všetkých kategórii, od skúsených bežcov až po príležitostných nadšencov.

22.10.2024 | 09:11

Polmaratónsku trať opäť ovládol Miroslav Ilavský, ktorý si už po svojom šiestom víťazstve odniesol domov druhú putovnú trofej. Super atmosféra, perfektné športové výkony a podpora dobrej veci spravili z toho podujatia nezabudnuteľný zážitok pre všetkých zúčastnených.


 

 

 

Časť z štartovného každého bežca bola určená pre Zarku, ktorá sa narodila so závažným poškodením mozgu. ,,Zo srdca by sme chceli poďakovať vedeniu našej obce Terchová, všetkým organizátorom, sponzorom, rodine, všetkým detičkám, bežcom, ktorí sa zúčastnili a podporili našu Zarku a každému kto sa akýmkoľvek spôsobom podieľal na tejto úžasnej akcii. Veľmi si vážime každé povzbudenie a podporu od vás. Ďakujeme,'' hovorí Iveta Cingelová za svoju rodinu a Zarku''.,,Tešíme sa, že sme vyzbierali vyše 3000 eur pre dievčatko, ktoré to naozaj potrebuje. Ďakujeme všetkým účastníkom a sponzorom za nádherný deň, ktorý si budeme dlho pamätať,'' dodala Barbora Dikošová z organizačného výboru Terchovský polmaratón.


 

Autor: Juraj Vnuk, redaktor

Zdroj: PR

Foto: archív B.D.

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod