Mleté mäso dobre premiešame so sójovou omáčkou a ďumbierom. Sformujeme z neho väčšie guľky, poprášime ich škrobovou múčkou a opečieme na rozpálenom ohni. Podľa chuti osolíme a okoreníme. Podávame s chlebom alebo zemiakmi.
250 g mletého bravčového mäsa, 4 PL oleja, ½ ČL mletého ďumbiera, 1 PL škrobovej múčky, soľ, mleté čierne korenie, 2 PL sójovej omáčky alebo 1 PL škrobovej múčky, soľ, mleté čierne korenie, 2 PL sójovej omáčky alebo 1 PL polievkového korenia, 1 PL worcesterskej omáčky
Najčítanejšie z rubriky
Recepty | 10.03.2024 10:13
Recepty | 20.12.2023 14:01
Recepty | 23.12.2019 19:13
Najčítanejšie | 24h | 3 dni | 7 dní |