Žilinský Večerník

30. október 2024 | Šimon, Simona
| 4°C

Recepty

Ovocná ryža

1 l mlieka, 1 Zlatý klas, 220 g kryštálového cukru, 200 g ryže, 1 balík vanilkového cukru, zavárané marhule (alebo iné ovocie), šľahačka na ozdobu

21.11.2016 | 11:38

Z ½ l mlieka, 120 g cukru a Zlatého klasu uvaríme hustý puding, ktorý nalejeme do formy srnčí chrbát, ktorú sme vypláchli studenou vodou. Na puding uložíme ovocie. Zo zostávajúceho mlieka, ryže, kryštálového cukru a vanilkového cukru uvaríme hustú kašu. Horúcu kašu navrstvíme na ovocie a popritláčame. Dáme do chladničky. Podávame ozdobené šľahačkou.

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod