Žilinský Večerník

22. november 2024 | Cecília
| -5°C

Recepty

Pečienková nátierka

200 g bravčovej pečienky, 2 natvrdo uvarené vajcia, 1 cibuľa, soľ, olej a čierne korenie

13.10.2016 | 13:18

Pečienku nakrájame na plátky, cibuľu nadrobno posekáme a na oleji osmažíme do sklovita, pridáme pečeň a 3 minúty smažíme, aby neprihorela. Vychladnutú pečeň pomelieme spolu s natvrdo uvarenými žĺtkami a dobre vymiešame. Podľa chuti pridáme korenie a cukor.

 

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod