Žilinský Večerník

23. november 2024 | Klement
| -5°C

Recepty

Pikantné klobásy

4 uvarené klobásy, 2 PL octu, 4 PL kečupu, soľ, cukor, 4 PL rastlinného oleja, 1 červená feferónka, 10 g kokosovej múčky, múka, karí korenie

03.02.2017 | 13:35

Z octu, kečupu, soli, cukru a oleja si pripravíme omáčku. Feferónku nadrobno pokrájame, pomiešame s kokosovou múčkou a pridáme k omáčke. Podľa chuti dochutíme. Klobásky obalíme v múke a karí korení a fritujeme 4 min. pri teplote 180 °C. Fritované klobásky prelejeme pripravenou omáčkou. Podávame s dusenými zemiakmi a zeleninovým šalátom.

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod