Žilinský Večerník

22. november 2024 | Cecília
| -5°C

Recepty

Plnené bravčové koleno

1 väčšie bravčové koleno, 5 rožkov, 100 g diétnej alebo inej salámy, 2 dl mlieka, 1/2 dl oleja, 2 vajcia, petržlenová vňať, cesnak, soľ, mleté čierne korenie

21.07.2017 | 11:07

Koleno vykostíme tak, aby sa dalo plniť, vo vnútri posolíme. Rožky nakrájame na kocky, polejeme mliekom, olejom a premiešame. Pridáme salámu nakrájanú na malé kocky, 2 vajcia a ostatné prísady podľa chuti. Koleno naplníme, uzavrieme, osolíme a posypeme rascou. Zabalíme do fólie a pečieme asi 1 až 1,5 hodiny. Upečené koleno nakrájame na plátky. Podávame s ryžou a zeleninovým šalátom.

Najnovšie vydanie
Predplatné
fpd

PublishingHouse

Vydavateľsťvo: PUBLISHING HOUSE a.s., Jána Milca 6, 010 01 Žilina, IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078, Zapísané v OR SR Žilina: vl. č. 10764/L, oddiel: Sa | Distribúcia: TOPAS, s. r. o., Slovenská pošta a kolportéri | Objednávky na predplatné: prijíma každá pošta a doručovateľ Slovenskej pošty | Objednávky do zahraničia: Slovenská pošta, a. s., Stredisko predplatného tlače, Nám. slobody 27, 810 05 Bratislava 15, e-mail:[email protected]. | Copyright 2012-2019 PUBLISHING HOUSE a.s. Autorské práva vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie textu, fotografií a grafov len s výhradným a predchádzajúcim súhlasom vedenia redakcie. Nevyžiadané rukopisy nevraciame, neobjednané nehonorujeme. Etický kódex novinára
Vyrobilo Soft Studio

zilinskyvecernik_monitor_prod