Žilinský Večerník

16. september 2024 | Ľudmila
| 10°C

Zaujalo nás

Poďte na pivo!

Nie však hocikam a na hocijaké. Na konci augusta vás čaká vás 3. ročník jedinečného Žilinského Festivalu Piva, kde si okrem ochutnávky rôznych remeselných pív užijete aj skvelý program a uvoľnenú atmosféru.

29.07.2024 | 09:12

 

Počas dvoch dní (30. a 31. augusta) vás na parkovisku Domu techniky zabavia všetci hudobní interpreti, ktorých máte radi. Zaspievate si, zatancujete si, zaspomínate si.  Tak, aby si každý prišiel na svoje. Festivalom vás budú sprevádzať kapely Para, Hudba z Marsu, Malalata, Korben Dallas,Hotetn Toten, Komici, Gabo Žifčák, Svedkovia Liehovovi a mnoho ďalších. Jednoducho žánrová všehochuť, aby žiadna nôžka nezostala stáť.

Stánky s dobrým jedlom budú striedať stánky s rôznymi aktivitami, no najmä môžete vyskúšať jedinečné pivá z lokálnych pivovarov - napríklad z pivovaru Zichovec, Revolucionár, Frambor, Beerokrat, Malý Janek atď... To je naozaj len malý výber zo správne chladených a čapovaných dobrôt, ktoré môžete výnimočne ochutnať na jednom mieste.

Pochutíte si aj na gastro špecialitách, ktoré sa k dobrému chladenému hodia, z mnohých spomenieme napríklad taliansku pinzu alebo slovenské hotdogy. Každé hladné bruško si vyberie a lahodné vône sa budú šíriť vzduchom.

Tak ako smiech vašich spokojných detičiek! Organizátor myslel aj na ne a pripravili im kopec zaujímavých aktivít. Rodičia budú mať o ratolesti postarané vďaka skákacím hradom a maľovaniu na tvár.

Žilinský festival Piva sľubuje, že nech už máte radi čokoľvek, na ňom nájdete všetko. Neváhajte a príďte 30. a 31. augusta na parkovisko pred Domom techniky na Vysokoškolákov 3151, 010 01 Žilina. Určite sa máte na čo tešiť!

 

 Video z festivalu nájdete TU a TU.

Autor: - r -

Zdroj: PR

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod